středa 11. června 2014

Svatební tabule

Opět od From the Heart. Paní Míša se prezentovala na svatebním veletrhu Svatba jako v pohádce 1.5. 2014 na zámku v Kroměříži a já u toho opět nemohla chybět :-)





Svatba P + M, 7.6.2014 Napajedla

Svatba pro mě plná emocí a skvělých lidí. Od první chvíle, co jsme se poznaly na předsvatební schůzce, jsem měla pocit, že nevěstu znám odjakživa a při večerním loučení jsme si spolu i zaplakaly a slíbily si, že se určitě znovu potkáme, třeba na focení s bříškem, až nějaké bude :-)
Tu sobotu bylo velmi, velmi horko, padaly teplotní rekordy a tak není divu, že veterán, kterým nevěsta jela na obřad, cestou několikrát vypověděl službu až asi 3/4 km před místem obřadu dojel úplně a tak nezbývalo nic jiného, než že si ženich "zahákl" nevěstu na lano a dotáhl si ji pěkně na obřad :-)) ...mmch. o dobrých 30 minut později, než měl obřad začínat :-))Ještě, že paní oddávající již žádný další obřad neměla v ten den :-))





 











Svatba M + T, 31.5. 2014, Sazovice

Vdávala se má velká kamarádka z dětství. A jelikož jsem v tento den fotila již svatbu jiným klientům, tak jsme s Markétou a Tomem nafotili fotky od 2 dny dříve.
Jen má kamarádka je jak to řící ... no prostě chodí všude pozdě, tak došla pozdě i na zkoušku účesu a časový deficit rostl a rostl až jsme fotky začali fotit v 19 hodin večer. Kdyby byl slunečný den, nic by nevadilo, jen ten den bylo jak se říká tma jako v pytli a taky docela chladno ...ale na tu bídku jsme něco na památku nafotili :-) Tom je velký milovník motorek a tak samozřejmě nemohly při focení chybět.
A v sobotu jsem pak po svatbě klientů  jela na večerní svatební zábavu si taky trochu užít jejich velkého dnes :-)